• Kontakta oss med formuläret under Kontakt (under Startpunkt)
  • Välj "Jag vill bli medlem"
  • Vi behöver ett "namn" (det du vill visa för andra) och ett "användarnamn" som du använder för att logga in. Skriv vilka i meddelanderutan.
  • Lösenord skickar vi av säkerhetsskäl inte i klarskrift i det mejl du får om att kontot har skapats. Första gången måste du klicka på "Glömt lösenord?" och välja ett eget.

Om du inte tycker om kontaktformulär kan du skriva direkt till hej (snabel-a) bonnarlunda.se istället.